Hefin

Over mij

Werkervaring

Tijdens haar carrière in loondienst werkte zij o.a. in de detailhandel, logistieke dienstverlening (transport) en bij productiebedrijven. Zij heeft ruime ervaring in alle onderdelen van de financiële administratie; debiteuren-, crediteuren- en grootboekadministratie, voorraad- en projectadministraties, maar ook salaris- en personeelsadministratie.

Als Hoofd Administratie in loondienst verzorgde zij, naast de eindverantwoording voor haar afdeling en het leiding geven aan de medewerkers, de maandrapportage en het jaarwerk, controleerde ze de uitvoering van de financieel administratieve processen en zorgde zij voor een effectieve en efficiënte informatievoorziening. Verder verleende zij ondersteuning aan de Salarisadministratie en Personeelszaken waarvoor zij zelf enige tijd verantwoordelijk was.

Naast deze taken participeerde zij in diverse overlegstructuren om verbeteringen tot stand te brengen, adviseerde zij het managementteam gevraagd en ongevraagd over zowel financiële aangelegenheden als andere en was zij voorzitter van het Middenkader van de onderneming. In 2008 vond zij dat ze toe was aan een nieuwe uitdaging en besloot als freelancer haar diensten aan bedrijven aan te bieden.

Wie is het gezicht achter Hefin

Het ondernemen en optimaliseren van ondernemingen heeft Aurelia Heebing-Gerritsen altijd al erg aangesproken. Als dochter van een agrarisch ondernemer is het bedrijfsmatig denken en handelen haar met de paplepel ingegoten. Dat heeft er zeker toe bijgedragen dat haar commitment en betrokkenheid bij haar klanten erg groot is. 

Dankzij haar opleiding en ervaring beschikt zij over een goed analytisch vermogen. Zij werkt zelfstandig, maar ook graag met anderen en houdt van een open wijze van communiceren met korte lijnen. Eigenschappen als resultaatgericht, integer, besluitvaardig, pro-actief, organisatietalent, groot probleemoplossend vermogen en helikopterview typeren haar.